Bolt odradio trening u Borussiji

Stigao na probu

Bolt odradio trening u Borussiji

E. Škorić

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt pojavio se u petak na treningu dortmundske Borussije.

Kako se i najavljivalo, legendarni Jamajčanin je trenirao uz prve zvijezde Borussije ispred nekoliko stotina naivjača, a treningu je prisustvovao i veliki broj novinara.

Nedavno je postao profesionalni nogometaš u Južnoj Africi, inače je veliki navijač Manchester Uniteda i odavno ističe kako želi poslije atletike da se okuša i u nogometu.

Trenutno je na dvodnevnim pripremama i ako zadovolji - možda i ostane, mada je po svemu sudeći sve reklama Pume, koja sponzoriše i Bolta i Borussiju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi