Bolt odradio probu, stigao je i konačni odgovor iz Borussije

Nije baš sretan...

Bolt odradio probu, stigao je i konačni odgovor iz Borussije

E. Škorić

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt boravio je dva dana u Borussiji Dortmund na probi, ali nije baš saznao najbolje vijesti.

Trener Borussije Peter Stoger mu je saopštio loše vijesti i rekao ono što možda Bolt nije želio da čuje.

"Daleko je on od razine profesionalca. Nije to dovoljno dobro. Talentovan je, ali građen je za atletiku, a ne za nogomet", rekao je trener njemačkog tima:

"Nije baš u redu pričati sada o nekoj ozbiljnoj karijeri, morao bi puno toga napraviti i popraviti", dodao je Stoger.

Bolt je inače navijač Manchester Uniteda i obožava nogomet, ali zaista bi bilo nevjerovatno i ludo vidjeti ga u dresu nekog ozbiljnog evropskog kluba kao što je Borussia.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran Karan
i dok vam neko ne rekne necete ni skontati, eto koliko ne znate
3 0
Goran Karan
kakav amaterizam, sramota za poziv koji obavljate
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi