Batshuayi nije baš "oduševljen" što Bolt trenira s njima

Belgijanac nasmijao mnoge

Batshuayi nije baš "oduševljen" što Bolt trenira s njima

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Michy Batshuayi preporodio se nakon dolaska u Borussiju Dortmund za koju će igrati do kraja ove sezone na posudbi iz Chelseaja.

Batshuayi je u pravom smislu "proradio" nakon dolaska u Dortmund za koji je na nekoliko utakmica pokazao da se radi o sjajnom napadaču. Belgijanac je nasmijao mnoge kada su ga pitali šta misli o tome što Usain Bolt trenira s ekipom Dortmunda.

Belgijski napadač trenutno se nalazi s selekcijom Belgije, ali je priznao da je gledao video s treninga Dortmunda na kojem je bio i legendarni atletičar.

"Gledao sam video i vidio da zaista zna igrati.On je pravi šampion i to je dokazao mnogo puta. Bolt je jedan od najboljih sportista ikad za mene. Sretan sam zbog njega što je trenirao s našim timom, ali nadam se da neće zauzeti moje mjesto i izgurati me iz ekipe", našali se Batshuayi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi