Foto: EPA

Šišmiši traže 80 miliona eura

Real bi igrača Valencije, ali cijena ih odbija

Midhat Šljivak

Madridski Real traži pojačanja za ljetni prelazni rok, a među potencijalnim pojačanjima našao se i fudbaler Valencije Carlos Soler.

Navodno, Kraljevi su pokazali ozbiljan interes za 21-godišnjeg fudbalera Šišmiša, ali ih cijena za sada odbija.

Valencia nema namjeru tek tako pustiti sjajnog veznjaka. Za njegove sluge traže čak 80 miliona eura i to je cifra koju rukovodstvo Reala ne želi platiti.

Soler je debitovao za prvi tim Valencije u decembru 2016. godine. Pruženu je šansu maksimalno iskoristio i postao je standardni član kluba sa Mestalle za koje je nastupio u 54 susreta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ugovorom je Soler vezan do 2021. godine i sigurno je da ga ovaj tim nema namjeru da tek tako ostaje bez važnih igrača koji bi im u budućnosti mogli biti od velike pomoći.

Real će vjerovatno morati da se okrene drugim rješenjima jer će do 21-godišnjeg veznjaka teško doći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.