Nezadovoljni Isco napušta Real u velikom transferu?
Foto: EPA

Seli u Premiership

Nezadovoljni Isco napušta Real u velikom transferu?

Midhat Šljivak

Zvijezda madridskog Reala Isco Alarcon (25) odlučio je u ljetnom prelaznom roku napustiti redove Kraljeva.

Sjajni krilni fudbaler nezadovoljan je statusom kojeg ima kod Zinedinea Zidanea. Kao i svaki fudbaler želi igrati više što je jasno poručio.

"U Madridu nemam prostor koji mi je potreban. Vjerovatno je do mene i vjerovatno nisam zaslužio da igram više. Nastaviću da radim kako bi mi trener ukazao šansu", rekao je Isco.

Međutim, Isco će kako stvari stoje napustiti redove Kraljeva ovog ljeta. Za njega ogroman interes pokazuje Pep Guardiola i postoji velika mogućnost da 25-godišnji fudbaler postane novi član Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Engleski mediji navode kako su Građani za Isca spremni izdvojiti čak 85 miliona eura, što je sasvim dobra ponuda za Real, koji se spreman odreći reprezentativca Španije.

Isco je član madridskog velikana postao 2013. godine. Stigao je iz Malage za 30 miliona eura, a za klub je odigrao ukupno 231 meč i postigao je 39 goloca.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Invalid u noge, a igra ko kralj.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi