Pokazao klasu

Osiguranje zaustavilo dječaka, ali Messi se vratio da mu potpiše dres

Endin Čaušević

Lionel Messi donio je sinoć Barceloni bod na gostovanju protiv Seville (2:2) iako je katalonski klub pet minuta prije kraja utakmice imao dva gola zaostatka.

Messi je sinoćnji meč započeo s klupe, ali je Ernesto Valverde bio primoran da ga uvede u igru kada je Sevilla povela sa 2:0. Iako se činilo da će Barca biti poražena prvi put u sezoni na kraju se to nije desilo jer su gosti na krilima Argentinca uspjeli za samo minutu da poravnaju na 2:2.

Argentinski fudbaler pokazao je klasu i prije početka utakmice kada je jedan dječak želio njegov potpis, ali ga je osiguranje zaustavilo. Ipak, Messi se vratio kako bi potpisao njegov dres čime je oduševio javnost.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.