Navijači Rome neće biti oduševljeni Montellinim ponašanjem

Imaju šanse protiv Barcelone, ali...

Navijači Rome neće biti oduševljeni Montellinim ponašanjem

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u srijedu igraju prvi meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone i u rimskom klubu se nadaju da mogu napraviti čudo i plasirati se među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Katalonski klub u domaćem prvenstvo još uvijek nije doživio poraz, a najbliže istom bili su sinoć u Sevilli. Domaći tim je vodio sa 2:0 pet minuta prije kraja meča, ali je Barcelona na krilima Suareza i Messija uspjela da poravna na 2:2 i osvoji bod protiv ekipe Vincenza Montelle.

Nakon utakmice nekadašnji napadač Rome bio je u centru pažnje španskih medija. Novinari su tražili od Montelle da komentariše naredni meč Barcelone protiv njegovog nekadašnjeg kluba. Sigurno je da se Montellina izjava baš i neće svidjeti navijačima Vučice.

"Nemam nikakav savjet za Eusebija Di Francesca. On je jako dobar trener i zna šta mu je činiti. Protiv Barcelone ne možete mnogo da se pitate i sve je stvar kako otvorite utakmicu. Eto, mi smo vodili sa 2:0 i već upisali pobjedu, a onda su se oni vratili. Roma svakako ima šansu, ali samo ako ne bude igrao Lionel Messi", poručio je Montella.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Jebo te Messi vise ne more on igrat protiv 11 estorice igraca.dajte Barceloni novo ime nek se zove "MESSI"
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi