Muriel slavio, a Messijev pogled je nagovijestio šta ih čeka

Nije to smio uraditi

Muriel slavio, a Messijev pogled je nagovijestio šta ih čeka

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su remizirali na gostovanju protiv Seville (2:2) u derbiju 30. kola španske La Lige.

Katalonski klub je bio pred prvi porazom u sezoni u La Ligi, ali je Barca na krilima Lionela Messija uspjela da dođe do poravnanja pet minuta prije kraja utakmice. U 86. minuti Sevilla je vodila sa 2:0, a samo dvije minute kasnije na semaforu je bilo 2:2.

Prvi gol za Barcu postigao je Luis Suarez, dok je samo minutu kasnije sjajnim pogotkom na 2:2 poravnao Lionel Messi. Argentinac je bio na klupi ovaj meč, ali je Ernesto Valverde bio primoran da ga uvede u drugom poluvremenu.

Sevilla je mogla postići barem pet golova Barceloni, ali je nekoliko odličnih prilika promašio Luis Muriel. Navijači Barce vjeruju da je upravo Muriel "kriv" što se Barca vratila jer nije smio slaviti gol ispred Messija kojeg je samo dodatno motivirao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi