Charlie Adam smatra

"Salah ne bi mogao da igra u Realu ili Barceloni"

Edmir Škorić

Postoje i oni koji smatraju da Mohamed Salah ne bi mogao da igra u Real Madridu ili nekom drugom velikom klubu.

Reprezentativac Egipta je oduševio svojim igrama u dresu Liverpoola u tekućoj sezoni, ali bivši igrač Redsa Charlie Adam smatra da Egipćanin ne bi mogao da se snađe u Realu ili Barceloni.

"Teško je da ima mjesta bilo gdje za njega, gdje da ode? Ne vjerujem da bi u Realu ili Barceloni imao prostora i minutažu", rekao je Adam, pa je dodao:

"On će ostati u Liverpoolu, koji ima kvalitet da osvoji titulu, fale još jedan ili dva vrhunska igrača kako bi pojačali tim".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsima sada slijedi duel s Manchester Cityjem u četvrtfinalu Lige prvaka, a Adamove riječi neće oduševiti Salaha, vjerovatno ni dobar dio fanova širom svijeta koji su zavoljeli krilnog nogometaša koji je prethodno igrao u Romi, Chelseaju, Fiorentini, Baselu...

U ovoj sezoni je Salah postigao čak 29 golova na 31 meču u Premier ligi, dok je u svim takmičenjima dao 37 golova na 42 meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.