Novi povratak Morate?
Foto: EPA

Žele ga u Realu

Novi povratak Morate?

M. Šljivak

Madridski Real navodno želi Alvara Moratu ponovo u svojim redovima.

Kraljevi su prošlog ljeta prodali 25-godišnjeg napadača za čak 60 miliona funti londonskom Chelseaju, ali se on pokazao kao veliko razočarenje.

Plavci su najavili kako će se tokom ljeta pokušati pojačati novim napadačem. To automatski ugrožava poziciju Alvara Morate, ali bi on mogao ponovo u Real.

Navodno, madridski tim je ozbiljno zainteresovan da ga vrati u svoje redove, posebno zbog činjenice da je budućnost Karima Benezeme u ovom timu pod velikim upitnikom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ne bi bilo nikakvo čudo da Moratu ponovo vidimo u dresu Reala. To bi bio njegov drugi povratak na Santiago Bernabeu, a ranije se u ekipu vratio nakon dvogodišnjeg boravka u Juventusu.

Morata je ove sezone u 39 utakmica postigao 13 golova, a upisao je i pet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije