Real Madrid sutra gostuje u Torinu

Sjajne vijesti za Juve: Spreman Allegrijev džoker s klupe

Bliži nam se spektakl u Torinu. Naime, sutra navečer je na rasporedu repriza prošlogodišnjeg finala Lige prvaka, duel Juventusa i Real Madrida.

Ovaj put je riječ o četvrtfinalu Lige prvaka, a trener Juventusa Massimiliano Allegri je danas saopštio da će za sutrašnji susret biti spreman njegov "ratnik", hrvatski napadač Mario Mandžukuć.

To su svakako sjajne vijesti za navijače Juventusa, s obzirom da Mandžukić po pravilu pruža sjajne partije u najvažnijim utakmicama.

"I Mario Mandžukić i Alex Sandro su u odličnom stanju. Sutra ćemo vidjeti ko će igrati.. Misim da bi Mandžukić sutra mogao biti sjajna izmjena. On je za nas izuzetno važan zbog svog čvrstog i požrtvovanog stila igre i mogao bi biti važna opcija za našu ekipu. Također, vratio se i Cuadrado", poručio je Allegri.

Allegri bi tako sutra trebao imati na raspolaganju gotovo sve igrače, osim suspendovanih Miralema Pjanića i Medhija Benatije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pjanića će zamjeniti ili Marcihisio ili Bentacur, jedan od njih dvojice će sigurno sutra igrati. Moram još odlučiti između Ruganija i Barazglija, potom ću procijeniti ko treba igrati prema naprijed", dodao je trener Juventusa.

Podsjetimo, prvi četvrtfinali duel Lige prvak između Juventusa i Real Madrida je na rasporedu sutra sa početkom od 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.