James Rodriguez Bayernov za 42 miliona eura

Uspostavljeni kontakti

James Rodriguez Bayernov za 42 miliona eura

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ostaje u Bayernu nakon što mu istekne posudba.

James je u Bayern stigao iz Reala na dvogodišnju posudbu, a sada Bavarci namjeravaju da otkupe njegov ugovor za 42 miliona eura.

Navodno su uspostavljeni kontakti između predstavnika Bayerna i Reala i sve su prilike da će kolumbijski reprezentativac za stalno postati član najvećeg njemačkog kluba.

Kako piše Marca, James uči njemački jezik i planira na duži period ostati u Minhenu. Bivši igrač Porta i Monaca je u 28 utakmica ove sezone postigao pet golova i upisao 11 asistencija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jamesa očekuje Svjetsko prvenstvo s Kolumbijom u Rusiji, a polako slavi naslov prvaka Njemačke, dok će s Bayernom pokušati da dođe i do naslova prvaka Evrope.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi