Novi trener Igmana za SportSport.ba

Jusufbegović: Predsjednika Igmana nisam mogao odbiti

Novi trener Igmana iz Konjica Nedim Jusufbegović rekao je u razgovoru za portal SportSport.ba da nije mogao odbiti predsjednika ovog kluba. 

Nakon što je Adis Obad dobio otkaz poslije poraza od TOŠK-a u Tešnju čelni ljudi kluba su povjerenje ukazali Jusufbegoviću, a on je poručio da je prvenstveni cilj izboriti opstanak u Prvoj ligi Federacije.

"Igman je moj klub, tu sam ponikao. Predsjednika nisam mogao da odbijem. Prvenstveni cilj nam je opstanak u ligi, to su očekivanja. Gledat ćemo da do kraja sezone igramo što bolje i ostanemo u Prvoj ligi", rekao je Jusufbegović i osvrnuo se na narednu utakmicu protiv Orašja:

"Ne znam da li ću biti na klupi sutra protiv Orašja, jer ću tek od ponedjeljka voditi klub u punom kapacitetu. Orašje je jako dobra ekipa. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, možda su i najkvalitetnija ekipa u ligi, ali nema tima koji je nepobjediv".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pratio sam dovoljno Prvu ligu, znam dovoljno igrača Igmana, ne znam sve, ali dovoljno da znam o kakvom se timu radi i šta mogu očekivati".

Podsjetimo još jednom da se Igman trenutno nalazi na 12. poziciji u Prvoj ligi Federacije sa 22 osvojena boda nakon 20 odigranih kola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.