Adis Obad više nije trener Igmana iz Konjica

Klub ga razriješio dužnosti

Adis Obad više nije trener Igmana iz Konjica

Fudbalski klub Igman iz Konjica od danas je bez trenera, pošto je Adis Obad razriješen te dužnosti nakon jučerašnjeg poraza od TOŠK-a u Tešnju rezultatom 2:0.

Igman se nalazi u veoma lošoj seriji i izgubio je tri posljednje utakmice u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine, čime je doveden u pitanje i opstanak u ligi.

"Tačno je, više nisam trener Igmana. Predsjednik kluba mi je danas saopštio da sam razriješen dužnosti, ali želim naglasiti da je razlaz bio korektan, da ne može korektniji", započeo je Obad za SportSport.ba, te nastavio:

"U zadnje vrijeme smo imali slabe rezultate, a trenerski posao je takav da se stvari brzo mijenjaju. Zahvaljujem se igračima i ljudima iz kluba na veoma dobroj saradnji, a Igmanu od srca želim da ostane u ligi. Iskreno, mislim da će i uspjeti u tome".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon 20 odigranih kola, Igman se nalazi na 12. mjestu sa 22 boda, četiri više od 18-plasirane Iskre iz Bugojna.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi