Privremeno izgubio suprugu

I ženu je stavio na City, ali žene više nema...

Edmir Škorić

Tanzanijac Amani Stanley ostao je bez supruge zbog oklade na utakmicu Manchester City - United.

Stanley je navijač Cityja koji je odlučio da se kladi sa Shillom Tonyjem, koji je ipak više vjerovao Manchester Unitedu i menadžeru Joseu Mourinhu.

"Ako City ne osvoji ligaški naslov u utakmici protiv Uniteda, ovime obećavam da ću čitavu sedmicu svoju ženu staviti na raspolaganje svom drugu Tonyju", napisao je Amani u okladi, čvrsto vjerujući da ga neće izdati Pep Guardiola i njegova mašina.

I bilo je sve dobro nakon 45 minuta jer je City vodio 2:0, ali u nastavku utakmice je United stigao do preokreta uz dva gola Paula Pogbe i jedan Chrisa Smallinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Amaniju ništa drugo nije preostalo nego da svoju ljepšu polovinu prepusti prijatelju Tonyju. Vidjet će je ponovo za nekoliko dana, a nešto će iz svegaf valjda i naučiti - nikada ne otpisuj(te) Mourinha i njegove igrače.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.