Bh. reprezentativac se oglasio na društvenim mrežama nakon što Juventus nije uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka

Bh. fudbaler se oglasio na Instagramu

Pjanić jednom riječju opisao dosuđeni penal za Real Madrid

Endin Čaušević, foto: EPA

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu večeras su gledali spektakularnu utakmicu na Santiago Bernabeu između Real Madrida i Juventusa. Stara dama je slavila sa 3:1, ali su Kraljevi proslavili plasman u polufinale golom Ronalda u posljednjim sekundama.

Nakon što je Real u prvom meču slavio sa 3:0 mnogi su vjerovali da je sve gotovo u ovom dvoboju. Ipak, fudbaleri Juventusa večeras su odigrali sjajan meč i uspjeli su da anuliraju prednost kraljevskog kluba i povedu sa 3:0.

Svi su vjerovali da ćemo gledati produžetke, ali je onda glavni sudija Michael Oliver u posljednjim sekundama svirao penal za domaće. Zbog protesta Buffon je dobio direktan crveni karton, a siguran sa bijele tačke na kraju je bio Cristiano Ronaldo.

Igrači Stare dame se nisu mogli pomiriti s ovo odlukom engleskog sudije, te su mu uputili svakakve riječi na kraju utakmice. Nakon meča na Bernabeu oglasio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je večeras odigrao veoma dobru utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pjanić se oglasio na Instagramu s kratkom porukom i osvrtom na utakmicu i dešavanja na samom kraju. "Sramota", poručio je bh. reprezentativac nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.