Situacija koja je privukla pažnju

Allegri i Ramos se derali jedan na drugog: Trener Juventusa otkrio detalje

Trener Juventusa Masimiliano Allegri potpuno je pogubio živce nakon dosuđenog penala protiv njegove ekipe u 93. minuti susreta na Santiago Bernabeu stadionu.

Juventus je imao produžetke u svojim rukama sve do 93. minute, ali tada je sve pokvario glavni sudac Michael Oliver koji je dosudio penal za Real. Mnogi smatraju da to nije trebao svirati u takvom trenutku i tim okolnostima, a jedan od njih svakako je i Allegri.

On se u tom trenutku počeo svađati sa kapitenom Reala Sergiom Ramosom. Ramos je inače bio suspendovan za ovaj susret, ali je pred kraj meča sišao i blizu terena pratio dešavanja. Allegri i on su bili veoma ljuti i derali su se jedan na drugog, a mnoge zanima šta su govorili.

Nakon susreta Allegri je otkrio detalje: "Ramos je rekao da je to penal i rekao sam mu da je ista situacija bila u prvom meču za nas. Međutim, umjesto penala sudac je svirao kraj meča. Nije me razumio i više nije pričao", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bilo kako bilo, sve se na kraju završilo relativno mirno, a nakon meča je svakako bio zadovoljniji Ramos čiji tim je prošao u polufinale. Svemu dodajmo da će kapiten Reala vjerovatno biti suspendovan za prvi susret upravo zbog toga što je sišao na teren.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti