Dvojac udaljen zbog neprofesionalnog ponašanja

FK Željezničar suspendovao Zeca i Crnova

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

FK Željezničar suspendovao je Asima Zeca i Ivana Crnova zbog neprofesionalnog ponašanja i ponašanja nedoličnog igraču FK Željezničar, prenosi službena stranica tima sa Grbavice.

Ovaj dvojac će tako trenirati do kraja sezone odvojeno od ekipe, a zanimljivo da Zec preko mjesec dana nije u ozbiljnim kombinacijama Admira Adžema, dok je Crnov jučer dobio šansu u 11. minuti u meču Kup protiv Slobode (0:0), a pred sami kraj je i zamijenjen.

Željezničaru u nedjelju očekuje vječiti derbi protiv Sarajeva, a pored suspendovanih Crnova i Zeca, u kombinaciji neće biti povrijeđeni Siniša Stevanović i Sinan Ramović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.