Strateg Slobode poslije remija na Grbavici

Petrović: Željo je i dalje mali favorit

Trener Slobode Slavko Petrović kazao je da je zadovoljan remijem koji ostavlja objema ekipama šansu za plasman u finale Kupa BiH.

"Da smo dali jedan gol bilo bi bolje, ali dobro je i ovako. Sinoć sam svojim igračima rekao da će Željo igrati u grču i to se obistinilo. U prvom dijelu smo bili apsolutno bolji. Imali smo dvije zrele prilike, ali je Kjosevski odbranio. U drugom dijelu domaćin je promijenio sistem, pritisnuo, a mi nismo željeli da se potpuno povučemo. Mislim da je ovaj rezultat realan", istakao je nakon utakmice Petrović.

Ko je favorit za prolaz u finale?

"Mislim da je Željo i dalje mali favorit. Nas očekuje duel s Borcem, pa ćemo onda razmišljati o revanšu", poručio je trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sliver
Zeljo je i dalje mali klub, mislis?
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi