Novi problem za Željezničar: Ramović propušta vječiti derbi

Zaradio povredu u meču polufinala Kupa

Novi problem za Željezničar: Ramović propušta vječiti derbi

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Fudbaleri Željezničar jučer su remizirali u prvom susretu polufinala Kupa BiH protiv Slobode (0:0), a već u nedjelju ih u okviru 5. kola Lige za prvaka očekuje vječiti derbi protiv ljutog rivala FK Sarajevo.

Željezničar u meč koji se igra u nedjelju na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ulazi sa liderske pozicije, ali sa samo dva boda prednosti nad Zrinjski i Plavi nemaju prostora za kalkulacije ukoliko žele ostati na prvom mjestu.

Sigurno je da će ovaj meč propustiti desni bek Plavih Siniša Stevanović, a njemu se jučer pridružio i vezista Sinan Ramović (25) koji je jučer zbog povrede meč morao napustiti već u 11. minuti, a šansu umjesto njega je dobio Ivan Crnov.

Kako saznajemo, Ramović je zadobio povredu zadnje lože, te sigurno neće biti u konkurenciji za vječiti derbi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi