Trener Željezničara nakon meča sa Slobodom

Adžem: Evidentno je da imamo problema u igri

Admir Adžem kazao je nakon remija sa Slobodom da je njegov tim u evidentnoj krizi igre, te da će se igrači morati izboriti s pritiskom koji će do kraja biti evidentan.

"Ne možemo biti zadovoljni. Nismo se do poluvremena uspjeli približiti golu Slobode. U drugom dijelu smo boli bolji ali ostaje žal što nismo uspjeli zabiti gol. Evidentno je da imamo problema u igri, ali ako ima neka utjeha to je da smo izašli u šarolikom sastavu."

"U ovoj utakmici falio nam je Vojo Ubiparip. Htjeli smo odmoriti i Dženana Zajmovića, ali smo ga morali ubaciti. Uoči derbija sa Sarajevom brine me povreda Ramovića. Što se tiče Crnova on dugo nije igrao, sada je ušao u 8. minuti, pa smo ga odlučili zamijeniti nakon što se umorio", priča Adžem, a na pitanje šta je sa iznenada otpisanim Asimom Zecom trener Željezničara je odgovorio:

"Imao sam razgovor s njim prije utakmice i kazao mi je da se ne osjeća spremnim da igra ovu utakmicu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi