Salah se vraća na Olimpico

Zdravo, prijatelju: U Romi se nakon žrijeba prisjetili starog poznanika

Roma našeg Edina Džeke će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Liverpoola u borbi za veliko finale, a na zvaničnoj stranici rimskog kluba jedva čekaju ovaj dvomeč zbog jednog čovjeka.

Naravno, riječ je o Mohamedu Salahu koji je dres Rome nosio dvije godine (od 2015. do 2017.) nakon čega je prešao u Liverpoolu gdje igra sezonu života.

Naravno, upravo će on biti prva prijetnja Romi obzirom da je najbolji strijelac i igrač Liverpoola, a to u neku ruku može biti i prednost za defanzivce Rome koji dobro znaju njegove mane i vrline.

"Bit ćemo protivnici 180 minuta, ali šta god da se desi ostaćemo prijatelji do kraja života", napisali su iz Rome na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za kraj dodajmo da će se prvi meč igrati 25. aprila na Anfieldu, dok je revanš na rasporedu u Rimu 1. maja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.