Radnik osvojio bod u Širokom

Žižović nakon meča na Pecari: Ponosan sam na način na koji osvajamo bodove

Midhat Šljivak

Sjajan meč odigrali su večeras na Pecari Široki i Radnik, a na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo (1:1).

Veliki broj šansi viđen je u ovom duelu. Na kraju su dvije lopte završile u mreži, a remi je vjerovatno i najrealniji ishod meča.

"Zaslužili smo ovaj jedan bod po svemu prikazanom. Istina da je Široki imao pritisak u drugom poluvremenu, ali mislim da smo imali bolje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. Široki je poveo spretno sa 1:0, mi nismo odustajali i nikad nećemo do samog kraja. Ponosan sam na igrače i na način na koji smo osvojili i osvajamo bodove. Ovi momci zaslužuju još i više", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Pomoćni trener Širokog Denis Ćorić je rekao:

"Prvo poluvrijeme smo stajali daleko od igrača Radnika i nismo bili na svom nivou. Promjenom formacije u nastavku smo uspjeli zaigrati bolje, stvorili smo pritisak i zabili smo gol. Imao je i Radnik svoje šanse, mi nismo uspjeli riješiti meč drugim golom i desila nam se ta kobna 90. minuta. Očigledno nam nestane koncentracije u finišu", istakao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.