Bilobrk: Spreman sam, stojim na raspolaganju trenerima i klubu

Oporavio se od povrede

Bilobrk: Spreman sam, stojim na raspolaganju trenerima i klubu

Iskusni golman Širokog Brijega Luka Bilobrk uspješno se oporavio od povrede zbog koje je pauzirao u proteklih šest kola.

Kako je saopšteno na klupskoj stranici, povreda je danas iza Bilobrka i ovaj 32-godišnji čuvar mreže se vratio treninzima i očekuje povratak među stative već u narednoj utakmici protiv Radnika.

"Vraćam se nakon dva mjeseca. Hvala dragom Bogu, oporavio sam se i dobro se osjećam. Spreman sam, stojim na raspolaganju trenerima i klubu. Vjerujem kako ću već u nedjelju protiv Radnika biti među stativama", kazao je Bilobrk, pa dodao:

"Naš je cilj osigurati Evropu bez stresa, a ako nam se ostvori prilika da se priključimo vrhu, znat ćemo to iskoristiti. U fudbalu je sve moguće. No, idemo utakmicu po utakmicu", dodao je Bilobrk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Luka Bilobrk (32) je ove sezone branio na 20 utakmica u Premijer ligi BiH i primio je 15 golova, što ga svrstava među najuspješnije golmane bh. prvenstva.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti