Još se plaši Napolija

Allegri: U nekoj drugoj sezoni osvojili bi titulu

Trener Juventusa Massimilliano Allegri upozorava da ništa nije riješeno u italijanskoj Seriji A i da Napoli još uvijek može do titule.

Šest kola prije kraja Stara dama ima šest bodova prednosti, a sutra će u goste Crotoneu, prije nego što za vikend ugosti izravnog konkurenta za scudetto.

“Juventus trenutno ima 84 boda i u nekoj drugoj sezoni to bi značilo osvajanje titule.”

“Sada to nije slučaj. Napoli ima šansu da prevaziđe svoj rekord od 84 boda i da osvoji ligu.”

“Još uvijek se bore za titulu i još uvijek imaju šanse. Normalno je da osjećaju veći pritisak jer je scudetto jedini cilj koji imaju.”

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Prije Napolija, tu je Crotone. Nema više kalkulacija, imamo šest utakmica i moramo da pobijedimo u četiri, to je matematika.”

“Moramo da idemo korak po korak", poentirao je Allegri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.