Oliver prolazi kroz pakao, prijetnje dobija i supruga

Nakon dosuđenog penala za Real

Oliver prolazi kroz pakao, prijetnje dobija i supruga

Sedam dana je prošlo od utakmice Real Madrida i Juventusa, a strasti se još uvijek ne smiruju zbog penala kojeg je Michael Oliver dosudio za madridski klub duboko u sudijskoj nadoknadi.

Real je tako smanjio rezultat na 3:1 i plasirao se dalje zbog pobjede 3:0 u Torinu, a mnogi smatraju da je najzaslužniji za ispadanje Juventusa upravo Oliver.

Engleskom sucu ovih dana nije lako jer, prema pisanju medija sa Ostrva, neprestano dobija prijetnje. Navodno je neko ukrao broj njegove supruge i objavio ga na društvene mreže, pa sada i ona dobija poruke prijetećeg sadržaja.

Oliver se nakon svega morao obratiti i policiji koja mu je, zbog stalnih prijetnji njemu i njegovoj supruzi, osigurala zaštitu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Upoznati smo sa prijetnjama koje su se pojavile na društvenim mrežama. Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i ti koji pišu takve poruke moraju da shvate da to može biti ozbiljan zločin. Policija koja je u kraju je u pripravnosti i ponudila se za svaku vrstu pomoći ukoliko nastave da stižu poruke koje ugrožavaju njihov mir", rekli su iz policijske uprave.

Podsjetimo, Oliver je u finišu utakmice isključio i Buffona što je još više razbjesnilo Juventusove navijače, ali i mnoge neutralne ljubitelje fudbala koji su te noći bili na strani Stare dame iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adnan Music
i zasluzio je prijetnje, tek onako u zadnjoj minuti unistiti utakmicu to mi ne ide u glavu nikako, penal jeste bio kad se pregleda replay jedno 5,6 puta, ali kako ga je on dosudio samouvjereno to je znaci cista namjestaljka
16 5
zaboti janos
Jes ceko zadnju sekundu,ma ja ,odakle mu pravo da svira penal u zadnjoj s.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi