Potvrdio da napušta klub

Tužna poruka Super Marija na Instagramu za navijače Nice

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli na ljeto će ponovo promijeniti klub jer mu ističe saradnja s Nicom.

Balotelli je u Nicu stigao prije dvije godine i na iznenađenje mnogih odlučio da na ljeto neće produžiti saradnju sa francuskim klubom. Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše o tome gdje će Balotelli nastaviti svoju karijeru, a prema svemu sudeći to će ponovo biti Serija A.

Prema pisanju medija na Apeninima nekadašnji napadač Intera i Milana odlučio je da se želi vratiti u Italiju, a navodno na stolu već ima nekoliko zanimljivih ponuda. Interes za Super Marija pokazali su Roma i Napoli, no nije tajna ni da bi ga njegovi nekadašnji milanski klubovi ponovo željeli vidjeti u svojim redovima.

Iako je do kraja sezone u Francuskoj ostalo još nekoliko kola Balotelli se već oprostio od navijača Nice i tako još jednom potvrdio da će na ljeto karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

"Ovo su bile dvije nevjerovatne godine, hvala vam svima na tome... Ostalo je još samo pet utakmica", poručio je Balotelli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.