Angers i Nica podijelili bodove

Jedina utakmica večeri

Angers i Nica podijelili bodove

Angers i Nica odigrali su neriješeno u prvoj utakmici 33. kola francuske Ligue 1.

Gostujući sastav predvođen Lucienom Favreom je imao tri boda u džepu sve do 84. minute, ali Angers je na kraju uspio izjednačiti i ostati neporažen na svom terenu.

Prvi gol na utakmici je viđen u 67. minuti. Za vodstvo Nice je pogodio Plea kojem je prethodno asistirao Seri, no u nastavku utakmice domaći su uspjeli izjednačiti, a za bod je pogodio Fulgini.

Bodovi su daleko više trebali Nici koja se bori za evropske pozicije. Nakon Angersa su na šestoj poziciji sa 47 bodova koliko ima i sedmoplasirani Montpellier (uz utakmicu manje), dok je Angers sa 37 na 14. poziciji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 33. kolo:

Angers - Nice 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi