I Balotelli odlazi u MLS?
Foto: EPA

Dobio ponudu

I Balotelli odlazi u MLS?

M. Šljivak

Italijanski napadač Mario Balotelli (27) mogao bi karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi.

Super Mario je trenutno igrač francuske Nice, ali s obzirom na to da mu ugovor ističe na krjau ove sezone, odlučio je promijeniti sredinu i izvjesno je da ćemo ga gledati u dresu nekog drugog kluba.

Prethodnih sedmica Balotelli se povezivao sa Romom. Navodno je njegov agent Mino Raiola obavio razgovore sa Vučicom, ali ponude za kontroverznog napadača stižu sa svih strana svijeta.

U svojim redovima bi ga rado vidio MLS tim DC United. Oni su kontaktirali Raiolu, ponudili su ugovor italijanskom napadaču koji će odluku o novom timu donijeti veoma brzo.

"Balotelli je sazrio i jedan je od deset najboljih napadača svijeta. U Italiji je broj jedan i njegova cijena je minimalno 100 miliona eura. Pregovaram s mnogim timovima iz Italije i Engleske", poručio je Raiola.

Balotelli je u bogatoj karijeri nastupao za Inter i Milan, dok je u Engleskoj bio član Manchester Cityja i Liverpoola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi