Još jednom potvrdio

Pogba: Nemam problem s Mourinhom

Edmir Škorić

Paulu Pogbi dosadilo je čitati o navodnim problemima koje ima s Joseom Mourinhom, pa je još jednom kazao da su to izmišljotine.

Francuski reprezentativac je, prema navodima inostranih medija, u sukobu s Mourinhom, ali po svemu sudeći Pogba i njegov menadžer nisu u svađi, iako je mnogima čudno da je igrač poput njega od posljednjih 15 utakmica, na samo šest bio starter.

"Trenutno sam u Manchester Unitedu, a razmišljam samo o sadašnjosti. Nema potrebe da razmišljam unaprijed. Moja glava nije opterećena transferima. Ne bi bilo smisla da slušam sve te priče", rekao je Mourinho, dodavši:

"Nemam apsolutno nikakvih problema s Mourinhom. On je trener, on pravi izbore, ja kao igrač ih uvijek poštujem i to je sve".

Pogba je odigrao 90 minuta u 2:1 pobjedi Uniteda nad Tottenhamom u subotu u polufinalu FA kupa, a u finalu će Crveni vragovi igrati protiv Chelseaja, koji je dan kasnije s 2:0 savladao Southampton.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.