I Mourinho saglasan: Francuz može da ide

Martial mu nije potreban

I Mourinho saglasan: Francuz može da ide

E. Škorić

Jose Mourinho je pristao, prodat će svog napadača, iako je pokušavao da ga nagovori da ostane.

Anthony Martial je odbijao novi ugovor s Unitedom i najavio je odlazak. U prvi mah Mourinho nije želio ni da čuje, no sada je navodno prelomio i odlučio da pusti Martiala.

Bayern, Juventus i Tottenham zanimaju se za Martiala, a United namjerava da od njegove prodaje zaradi oko 60 milina eura. Joseov plan je da sada dovede na njegovo mjesto nekog igrača kome je primarna lijeva noga!

Da, baš tako, Jose želi ljevaka, a na meti su Ivan Perišić iz Intera i mladi Justin Kluivert iz Ajaxa, mada je na listi i Thomas Lemar iz Monaca, kojeg žele isto Liverpool i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Malcolm, Brazilac iz Bordouxa, također se spominje kao moguće pojačanje Crvenih vragova, a navodno bi mogla da se desi i jedna "bomba", pa da neko poput Garetha Balea na ljeto potpiše za slavni klub.

Sve to s namjerom da se Pep Guardiola i njegov City skinu s trona u Engleskoj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi