Najavljuju dolazak na Grbavicu

Ultrasi poručuju: Ide petak, idem s njim...

Midhat Šljivak

Željezničar će u derbiju 7. kola Lige za prvaka u petak na Grbavici ugostiti aktuelnog prvaka Zrinjski i ovaj meč bi mogao mnogo toga odlučiti kada je pitanje prvaka za ovu sezonu u pitanju.

Plemići u Sarajevo dolaze u odličnom raspoloženju. Iskoristili su sve kikseve Plavih i preuzeli su ponovo vrh tabele, te u jako dobroj situaciji dočekuju ovaj derbi.

Utakmica na Grbavici je i za navijače mostarskog tima posebna. Znaju popularni Ultrasi itekako da je važnost ovog duela izuzetno velika, pa su porukama u gradu pozvali navijače na podršku fudbalerima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Grad Mostar je "okićen" parolama u kojima se navijači pozivaju na utakmicu kako bi pomogli ekipi da dođe do ključne pobjede koja bi vjerovatno značila novu titulu prvaka za tim Blaža Sliškovića.

Utakmica Željezničar - Zrinjski igra se u petak od 19 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.