Trener Bayerna očekuje dobru utakmicu

Bliži se spektakl na Allianz Areni: Heynckes ima dobar predosjećaj

Bayern Munchen i Real Madrid će večeras na Allianz Areni odmjeriti snage u prvom polufinalnom duelu Lige prvaka, a trener Bavaraca ima dobar predosjećaj kada je u pitanju "sudar titana".

Iskusni njemački stručnjak Jupp Heynckes je, inače, vodio Real Madrid do krova Evrope 1998. godine, a sada će pokušati izbaciti Kraljeve u polufinalu sa svojim Bayernom.

"Obje ekipe će večeras pružiti atraktivnu predstavu. Riječ je o velikim igračima i biće to otvorena utakmica. Za mene večeras nema favorita, ali imam dobar predosjećaj", istakao je Heynckes, pa nastavio:

"Imali smo puno uspjeha u Bundesligi, došli smo do finala Kupa i sada želimo plasman u finale Lige prvaka... Imam neke sjajne uspomene iz Lige prvaka, tu je i 1998. godina. Bio je sjajan osjećaj kada je sudija označio kraj i Real ponovo postao prvak Evrope. Bio je to veliki momenat, ali ja se ne volim osvrtati, živim u sadašnjosti."

"Imao sam veliku privilagiju da sam imao uspjeha u karijeri i sada došao do polufinala Lige prvaka, a nadam se da ćemo doći i do finala protiv jednog od mojih bivših klubova".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.