Ćorić operisao rame, slijedi mu mirovanje

Široki Brijeg do kraja sezone bez ponajboljeg prvotimca

Samir Mlaćo

Nakon poraza od Sarajeva na Koševu 2:0, NK Široki Brijeg zadesili su novi problemi. Naime, jedan od ponajboljih igrača tima sa Pecare Dino Ćorić završio je ove sezonu. 

Ovaj krilni igrač jučer je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru operisao tame, a operacija je prošla uspješno i Ćorić se već nalazi na kućnoj njezi. Sada mu slijedi mirovanje, a onda faza oporavka.

Ćorić je u dosadašnjem dijelu sezone za Široki Brijeg upisao 22 nastupa uz ti pogotka i šest asistencija, te će njegovo neigranje sigurno biti veliki hendikep za Gorana Sablića.

Četiri kola prije kraja Premijer lige BiH Širokobriježani se nalaze na trećem mjestu sa dva boda više u odnosu na FK Sarajevo. U subotu će sa početkom u 17 sati ugostiti Krupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.