Pomoćni trener NK Široki Brijeg

Ćorić: Čestitam Sarajevu, slijedi do kraja borba za treće mjesto

Pomoćni trener Širokog Brijega Denis Ćorić nije imao mnogo razloga za zadovoljsto nakon današnjeg poraza njegovog tima na Koševu od Sarajeva (2:0).

On je čestitao Bordo timu na pobjedi te je dodao da je šteta što njegova ekipa nije iskoristila prilike koje je imala.

"Prije svega čestitke ekipi Sarajeva na pobjedi. Što se tiče meča, prvo poluvrijeme je bilo teško, možda je i sparno vrijeme uticalo. Nije bilo mnogo šansi. Nismo loše ušli u nastavak, imali smo zicer kod 0:0. Sarajevo je poslije povelo. Mi smo nakon toga se otvorili, a Sarajevo je to iskoristilo i postiglo drugi gol i zasluženo pobijedilo. Šteta, imali smo tri ili četiri dobre prilike, ali nismo ih iskoristili, šta je tu je", rekao je Ćorić i nastavio:

"Slijedi do kraja borba za treće mjesto. U igri je još 12 bodova. Pokušat ćemo da uzmemo do kraja maksimalan broj bodova, iako je evidentno da smo u maloj krizi", zaključio je Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi