Adžem, Slišković i novinari raspravljali

Rasprava nakon utakmice: Ko je sve pjevao "Bit će Željo ku**c šampion"?

Edmir Škorić

Željezničar i Zrinjski odigrali su 2:2 u derbiju sedmog kola Lige za prvaka, čime zadovoljniji naravno mogu da budu gosti iz Mostara.

Dosta zanimljivo bilo je i na press konferenciji nakon utakmice, pošto su gostujućeg trenera optužili da je pjevao: "Bit će Željo ku**c šampion".

"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo ... šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.

Baka Slišković je potom dodao kako on i njegovi igrači to nisu pjevali, ali je neko od novinara dobacio da jesu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Onda je Baka povisio ton, odbrusio je i rekao: "Pa šta ako sam bio? Nije kod nas sada pjevano poslije utakmice, to sam rekao".

Poslije toga, bez mikrofona, Slišković i Adžem su porazgovarali, ali teško je reći šta su jedan drugom rekli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.