Govorio je Adžem i o mogućem napuštanju klupe Željezničara, ali i o zimskom transferu Stojana Vranješa.

Trener Željezničara nakon remija sa Zrinjskim

Adžem: Suspenzija Zeca nije bila greška ako znamo koji je razlog

Danas su na Grbavici Željezničar i Zrinjski odigrali duel 7. kola Lige za prvaka. Viđena je odlična predstava, a na kraju je susret završio 2:2.

Željezničar je dvaputa imao vodstvo, ali je Zrinjski na kraju uspio doći do boda i to nakon što je Handžić u finišu pogodio za 2:2. Plavi sa Grbavice sigurno ne mogu biti zadovoljni bodom jer nisu uspjeli sustići Zrinjski na prvom mjestu tabele, dok su Plemići sada u "pol poziciji" za novu titulu prvaka BiH.

"Izgleda da smo se i mi i oni pretplatili na ovakve mečeve. Na našu žalost opet nam ne odgovara rezultat. Znali smo da će oni igrati otvoreno, na žalost drugi gol nas je zaledio", poručio je Adžem, pa nastavio:

"Momcima nemam šta zamjeriti. Sada su utučeni kao i svi mi, ali još devet bodova je u igri, nadam se da nije gotovo... Bilo je teško psihološki se vraćati, sigurno da to utiče na igrače. Svi žele oba trofeja".

Na pitanje o mogućoj ostavci, Adžem je odgovorio da je to na Upravi kluba.

"Uprava će odlučiti, Adžem je Željovac, ali ako oni misle da ne mogu pomoći onda ću otići."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prisutne novinare je zanimalo i da li je dolazak Stojana Vranješa bio njegova želja ili želja sportskog direktora, na šta je Adžem samo kratko poručio: "Stojan je došao sa reputacijom igrača koji će nam pomoći i odigrao dobro par mečeva."

"Supenzija Zeca nije bila greška, ako znamo šta je bio razlog takve odluke... Ubacili smo ga zbog njegove brzine, jer nam je bio potreban takav igrač, nakon što se izivnio saigračima i stručnom štabu. Tada smo mu rekli da je u konkurenciji", prokomentairsao je trener Željezničara i nedavnu suspenziju Asima Zeca, a zatim i njegovo vraćanje u ekipu pred duel sa Zrinjskim.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Bravo pasicu jebo vas lendo
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi