Trener Zrinjskog nakon remija na Grbavici

Slišković: Zamalo me srce prekinulo, takva je utakmica bila

Danas su na Grbavici snage odmjerili Željezničar i Zrinjski u susretu 7. kola Lige za prvaka. Posebno u drugom dijelu je viđena sjajna predstava, a na kraju je susret završen remijem, 2:2.

Neriješen rezultat je više odgovarao Plemićima, koji i dalje imaju tri boda više u odnosu na Željezničar i prvi su favoriti za titulu prvaka BiH. 

"Meč sam vidio na taj način da me zamalo srce prekinulo. Upravo sam sada o tome razgovarao sa Adžemom, eto takav je meč bio. U jednom trenutku si izgubljen, pa se vraćaš, a onda opet isto. Na kraju smo imali priliku uzeti i sve bodove, srce je bilo na granici", poručio je trener Plemića Slišković na press konferenciji nakon susreta, pa nastavio:

"Utakmica je bila u granicama fair-playja, igrali smo otvoreno i mi i oni... Došli smo igrati otvoreno kao što sam i najavio i zato smo došli do boda. Možemo biti prezadovoljni jer je razlika ostala ista. Ali daleko od toga da je sve završeno, tako ćemo se i postaviti... Zahvalio bih se i na fer i korektnom navijanju, bilo je nekih iskrica, ali to je zbog važnosti meča".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U jednom trenutku imaš sve, a prije 15 minuta nisi imao ništa, tako se razvijala utakmica. Sada si zadovoljan, sada nisi, ali kada se sve uzme u obzir kada dođeš na Grbavicu i odneseš bod moraš biti zadovoljan", istakao je Slišković, pa dodao:

"Zbog dvije prilike na kraju postoji mala doza nezadovoljstva, mogli smo iz kontri povesti 3:2. Ipak, zadovoljan sam jer su momci zapjevali u svlačionici.. Protiv nas nije igralo jedanaestero djece nego Željezničar."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi