Italijanski mediji bh. veznjaka povezuju sa Realom (Foto: EPA)

Real nudi 60 miliona eura

U Torino stiže velika ponuda za Pjanića

Midhat Šljivak

Vezni igrač Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić mogao bi ovog ljeta napraviti najveći transfer u karijeri.

Kako navode italijanski mediji, interes za uslugama 28-godišnjeg veznjaka Stare dame pokazuje madridski Real i oni će ga pokušati dovesti u svoje redove ovog ljeta.

Iako je Real i ove sezone u vrhu evropskog i španskog fudbala, predsjednik tima Florentino Perez ima namjeru da osvježi ekipu, te da pojača određene linije u timu.

Pjanić je jedan od fudbalera kojeg je prvi čovjek Reala "pikirao" za ljetni prelazni rok, a navodna ponuda Juventusu za bh. fudbalera iznosiće 60 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. veznjak se ranije povezivao sa Realom, a i sam je priznao u nekoliko navrata kako bi vrlo rado sarađivao sa idolom Zinedineom Zidaneom, trenerom madridskog kluba.

Pjanić je u Juventus stigao 2016. godine iz Rome i ove sezone će vjerovatno osvojiti i drugi naslov prvaka sa Starom damom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.