Panika u Real Madridu pred El Clasico

Još jedan igrač upitan

Panika u Real Madridu pred El Clasico

Iako je borba za naslov prvaka u Španiji već završena, predstojeći El Clasico između Barcelone i Reala svakako predstavlja nešto posebno za obje strane.

Uoči nedjeljnog dvoboja koji se igra na Nou Campu trener madridskog kluba Zinedine Zidane ima velikih kadrovskih problema.

Od ranije je poznato da u konkurenciji za meč s Barcelonom neće biti Isco i Dani Carvajal, a danas je Kraljeve potresla vijest da bi mogao 'otpasti' i sjajni Raphael Varane.

Kako prenose španski mediji, reprezentativac Francuske je zbog problema sa bedrenim mišićem bio primoran propustiti nekoliko proteklih treninga i velike su šanse da na njegove usluge Zidane neće moći računati za vikend.

Potražite više informacija na temu La Liga:

El Clasico se, podsjećamo, igra u nedjelju u 20:45 sati na Nou Campu u Barceloni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi