Trener Krupe nakon meča

Starčević: Ponosan sam na sve što smo napravili do finala

Fudbaleri Krupe danas su poraženi u revanšu finala Kupa BiH od Željezničara sa 4:0 i na taj način su ostali bez mogućeg trofeja.

Trener Krupe Slobodan Starčević nakon susreta iskoristio je priliku da čestita Željezničaru trofej, ali je poručio da bi stvari možda drugačije izgledale da je njegov tim poveo nakon prilika koje je imao.

"Ja ću prvo reći da smo mi ponosni na ono što smo uradili do finala. Mislim da bismo bili u igri da smo postigli svoje šanse. Nakon tih prilika smo se ugasili. Željo ima kvalitet i zasluženo su osvojili Kup, ja im čestitam. Mi ćemo nakon mkeča analizirati sve", rekao je Starčević i dodao:

"Danas smo imali problema sa povredama i mislim da bi drugačije bilo da smo bili kompletni, ali ponosan sam na prvih pola sata. Željezničar je ipak pokazao kvaliteti i ja mu još jednom čestitam".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.