2

Komentari (2)

Harisss
Ljudi, nije mi jasna jedna stvar, pa pomozite da shvatim!!! Svaka cast Krupi na plasmanu u finale. Jedna stvar mi nije jasna, Krupa je protiv Zrinjskog izisla u sarenom sastavu i izgubila a protiv Zeljeznicara su ginuli na terenu mada im je u interesu bilo da Zeljo bude prvak pa bi onda u tom slucaju oni kao finalisti kupa isli u ligu. Evrope( kvalifikacije). Da se razumijemo, ne kazem da su trebali pustati ali su trebali gledati sebe tj. ginuti protiv Zrinjskog a protiv Zelje kombinovani tim. Sto posto su radili protiv sebe a jos i na ovoj utakmici protiv Sarajeva su se bespotrebno istrosili u potpuno za njih nevaznom mecu. Neka se sjete samo kako je Siroki prosle sezone igrao reda radi ligu za opstanak a igrace i snagu stedio za kup. I osvojili ga. A Starcevic ostavi vukotica da se protiv Sarajeva mrcvari i trosi. Vece takticke vluposti odavno ni cuo ni vidio.
Lud
Jel ti i sada dobar rezultat iz prvog meča Starčeviću ????? Hahahahahahahahahahahahaha.............. Kako je lijepo biti gluuuup....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.