Himna BiH ispraćena kako i dolikuje

Lijepa priča iz Krupe na Vrbasu: Ponašanje gledatelja za svaku pohvalu

Krupa i Željezničar su danas u Krupi na Vrbasu odigrali revanš utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine. Plavi su slavili pobjedu sa 4:0 i na taj način su osvojili trofej.

Pred početak susreta intonirana je himna Bosne i Hercegovine, kao i svaki put u finalu Kupa BiH.

Atmosfera u Krupi na Vrbasu je u tom trenutku bila za svaku pohvalu. Iako smo više puta svjedočili zviždanju himne naše domovine, danas su gledatelji u Krupi ispratili himnu kako i dolikuje i nije se čuo nijedan povik sa tribina niti zvižduk.

Svakako da je ovo jako lijepa priča iz mjesta pored Banja Luke i nadamo se da će ovakvih priča biti što više u budućnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.