Fudbaleri Željezničara proslavili trofej: Kup, kup, kup je naš!

Ekipa sa Grbavice osvojila Kup Bosne i Hercegovine

Fudbaleri Željezničara proslavili trofej: Kup, kup, kup je naš!

Željezničar je nakon šest godina uspio doći do trofeja osvajača Kupa BiH i to nakon što su fudbaleri sa Grbavice dva puta bili bolji od Krupe u finalnim okršajima.

Fudbaleri Željezničara su u prvom susretu na Grbavici slavili sa 2:0, da bi danas u Krupi upisali visoku pobjedu od čak 4:0, pa su sasvim zasluženo stigli do trofeja.

Ovaj trofej je svakako ublažio razočaranje u taboru Plavih zbog ispadanja iz utrke za titulu prvaka Premijer lige.

Fudbaleri Želje su znali proslaviti veliki uspjeh nakon utakmice u Krupi na Vrbasu, naravno uz dobro poznato skandiranje: "Kup, kup, kup je naš".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nekoliko minuta kasnije upriličena je i dodjela medalja osvajačima Kupa BiH, a uručeni su i pehari (stalni i prelazni).

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije