Vukotić napušta Krupu i karijeru nastavlja u Beverenu

Seli u Belgiju

Vukotić napušta Krupu i karijeru nastavlja u Beverenu · Ekskluzivno

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe nisu uspjeli napraviti iznenađenje u finalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv Željezničara i u dvije utakmice su poraženi sa ukupnih 6:0.

Posljednji meč za Krupu danas je odigrao kapiten Aleksandar Vukotić koji neće biti u konkurenciji za posljednja dva kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Kako saznaje SportSport.ba defanzivac Krupe svoju karijeru će nastaviti u Belgiji.

Naime, Vukotić je već neko vrijeme u kontaktu s čelnicima Beverena s kojima je uspio dogovoriti saradnju. Kako saznajemo ovaj fudbaler već u nedjelju putuje za Belgiju gdje će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor na tri godine.

Ovaj 22-godišnji defanzivac je u ovoj sezoni odigrao 35 utakmica u dresu Krupe u svim takmičenjima i postigao je dva gola.

Promo

Top Komentari

Rat_rijeci
Bravo momak, nije lako otici iz Bh. lige. A vas dvojica sto ismijavate vjrrovatno ste neki besposlicari pa tako pisete gluposti.
12 2
bananko
zar nece u zelju heh
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi