8

Komentari (8)

omer
FK Krupa je trenutno najkorektniji, a svakako i najbolji tim u RS. To sto je Radnik zavrsio ispred njih u prvenstvu, nije zbog toga sto su bolji, vec sto je Krupa svu paznju bila usmjerila na kup BiH, zbog cega su izgubili mnoge bodove u prvenstvenim utakmicama.
Harisss
Zalimo se kad u RS-u zvizde drzavnoj himni. Sad nisu i ustali su kad je intonirana. Pozdravimo i cijenimo to i onda ce se to desavati cesce.
Keno
Samo postujem srbe iz srbije i hrvate iz hr (zato sto kad seru makar seru u svojoj drzavi), ovi nasi sto jednom u 5 godina zaborave da nas mrze, valjda zbog vrucine ih malo udarilo od glavu, to mi stvarno nista neznaci, neka skinu tu zastavu koja visi preko nase u nasoj drazvi pa onda neka pocnu cijenit i voliti da su bosanci, e onda bi mozda izdvojijo kako sam ponosan.
Mesa.Sabanadzovic
Lendo svaka cast sto si to primjetio mi smo drzava gdje se partizani bore protiv antifasizma zato treba svaki dobar potez nahvalit a ovi sto se cude to su oni koji ne smiju pljunut u becu i svedskoj al onda ljeti dođu u zavicaj da se izive i bacaju kore od banane iz iznajmljenih auta koje iznajmljuju da se dokazu da su tamo uspjeli a rade ko drvosjece ili na kasi u ikei. Svaka tebi cast legendo samo tako nastavite cijenit prave vrijednosti
Rat_rijeci
Pohvala kad ustanes himni svoje drzave? Jesmo li mi normalni ikako? Nismo sto posto.
infinity2612
Bravo Krupljani
Krka
Pa koja krina i mentalni sklop moras biti da hvalis sto neko nije zvizdao himni drzave iz koje dolazi?
Patriot
Ono sto je u svijetu normalno kod nas nije, ono sto u svijetu nije normalno kod nas jest
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.