Dvojac iz Premijer lige na meti Plemića

Slišković ima dvije želje u prelaznom roku

Samir Mlaćo

HŠK Zrinjski je već ovjerio novu titulu prvaka naše zemlje, te u Mostaru već kuju planove za Evropu i novu sezonu.

Nije poznato ko će napustiti Mostarce u ljetnom prelaznom, ali je sigurno da će biti i novih imena koja će tako dodatno ojačati konkurenciju.

U Zrinjskom sigurno neće lutati i dovoditi igrače koji će samo biti nova imena, a ne pojačanja, pa je pred čelnim ljudima ne baš lagan posao.

Kako saznaje SportSport.ba, Blaž Slišković  ima dvije želje kada su potencijalna pojačanja u pitanju, a radi se o dvojici nogometaša iz Premijer lige.

Prvi je mladi vezista Radnika Dino Beširović, a drugi stoper GOŠK-a iz Gabele Matej Rodin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Beširović je ove sezone glavna karika Radnika iz Bijeljine, te kapiten ovog kluba. Upisao je u Premijer ligi 28 nastupa uz tri pogotka i četiri asistencije, dok je u Kupu BiH dodao jedan nastup. U januaru je debitovao za "A" reprezentaciju naše zemlje.

Matej Rodin, defanzivac GOŠK-a igra sjajnu polusezonu. GOŠK je već ovjerio ostanak u ligi, a Rodin je u februaru iz Aluminija stigao u Gabelu. Opravdao je epitet pojačanja, te upisao 12 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.