Kad legende počnu lupetati

Romario, jesi li razmislio prije nego što si zinuo? Preporučujem Jesusu što više seksa...

Legendarni brazilski napadač Romario počeo je lupetati sve i svašta što svakako ne bi trebalo priličiti jednom takvom imenu u svjetskom fudbalu.

Iako je ovaj 52-godišnjak otac šestero djece, ipak ga to ne tjera da razmisli šta će reći u javnosti. Tako je napadaču reprezentacije Brazila Gabrielu Jesusu preporučio da se što više seksa u Rusiji.

"Gabrielu je u Rusiji najvažnije da se redovno seksa. To je jako bitno, kao i što više odmaranja i pametnog korištenja slobodnog vremena. Jasno je da na dan utakmice mora biti skoncentrisan isključivo na fudbal, ali kvalitetan odmor je jako bitan", rekao je Romario i dodao:

"On mora znati da je Svjetsko prvenstvo takmičenje koje je potpuno drugačije od ostalih. Tu moraš zabiti prvu šansu u kojoj se nađeš, jer će ti možda biti zadnja. Dobra stvar je što igra u Evropi pa, manje-više, zna sve defantivne protiv kojih će igrati. Ali, ponavljam, najvažnije mu je da bude puno dobrog seksa".

Podsjetimo da je Romario tokom karijere odigrao ukupno 85 mečeva za reprezentaciju i postigao je 71 gol. On je sa Brazilom osvojio Svjetsko prvenstvo 1994. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.