Gundoganov novi imidž zbunio saigrače

Komedija na Etihadu: Nisu znali ko je čovjek što je ušao u svlačionicu

Endin Čaušević

Sezona u Engleskoj završava se ovog vikenda utakmicama posljednjeg 38. kola, a novi prvak ekipa Manchester Cityja igra u gostima protiv Southamptona.

Građani su prije nekoliko kola osigurali osvajanje titule, a prošle sedmice su istu proslavili na Etihadu sa svojim navijačima. Atmosfera u svlačionici Cityja je sjajna, a to pokazuje i fotografija koju je na Facebooku objavio Vincent Kompany.

Naime, engleski mediji prenose da je Ilkay Gundogan unio totalnu pometnju na jutrošnjem treningu kada se pojavio s novim izgledom. Brkovi na njegovom licu su ga totalno promijenili, a navodno mnogi igrači Cityja su mislili da je to neki čovjek koji je slučajno tu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.