Wagner, Menalo i Ivanković napuštaju Široki

Pecara se sutra oprašta od trojice fudbalera

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra igraju na domaćem terenu protiv Željezničara u derbiju devetog kola Lige za prvaka.

Za Široki će ovo biti posljednja utakmica na Pecari u ovoj sezoni koja će biti u znaku trojice igrača. Naime, sutra u dresu ovog hercegovačkog kluba posljednje utakmice igraju Wagner, Jure Ivanković i Luka Menalo. Wagner i Ivanković završavaju karijere, dok Menalo seli u Dinamo iz Zagreba.

"Sretan sam i tužan istodobno. Sretan zbog svega što sam ostvario na Pecari, tužan što je nakon toliko godina došao kraj. Zahvalan sam Bogu i obitelji, suigračima, trenerima, vodstvu Širokog što sam ispunio svoj dječački san biti profesionalni nogometaš i što će postojati jedna generacija koja će me pamtiti kao igrača koji je ostavio trag u bh. nogometu", rekao je Wagner, dok je Menalo izjavio:

"Velika mi je čast što sam dijelio svlačionicu s dva kapetana, igračkim i ljudskim veličinama kao što su Wagner i Jure. Zahvaljujem, dakako, klubu na svemu. Došao je trenutak da idem dalje, nadam se da ću uspjeti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.